..:: Forum Imperium Diablo Realm ::..

Oficjalne Forum Imperium Diablo Realm
Teraz jest 19 lip 2018, o 14:16

Strefa czasowa: UTC [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 6 sie 2017, o 11:32 
Offline
Zombie

Autor tematu
Dołączył(a): 6 maja 2017, o 09:21
Posty: 7
Płeć: Nieokreślona Nieokreślona
Witam, mam taki problem że po wejściu nowego event'u wywala mi błąd przy zakładaniu gry. Błąd to unhandled exception acces_violation (c0000005). Przy ostatnim evencie wgrywałem jakieś zmiany żeby wyświetlało mi poprawki odporności mobów, i teraz przy każdej próbie wejścia na serwer wywala ten błąd. Prosiłbym o jakieś propozycje rozwiązań.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 6 sie 2017, o 12:44 
Offline
Zombie

Dołączył(a): 27 kwi 2017, o 17:39
Posty: 10
Płeć: Nieokreślona Nieokreślona
próbowałeś zrestartować komputer?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 6 sie 2017, o 13:08 
Offline
Zombie

Autor tematu
Dołączył(a): 6 maja 2017, o 09:21
Posty: 7
Płeć: Nieokreślona Nieokreślona
tak, restartowałem i to samo.
@edit: pomogł reinstall, coś musiało się zepsuć z plikami gry :)


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 

Strefa czasowa: UTC [ DST ]


Kto przegląda forum

Zidentyfikowani użytkownicy: Google [Bot]


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL
[
SEO MOD © 2007 StarTrekGuide ]