..:: Forum Imperium Diablo Realm ::..

Oficjalne Forum Imperium Diablo Realm
Teraz jest 22 kwi 2018, o 03:43

Strefa czasowa: UTC [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 3 lip 2017, o 18:49 
Offline
Upadły

Autor tematu
Dołączył(a): 28 kwi 2017, o 17:05
Posty: 2
Płeć: Nieokreślona Nieokreślona
Chciałbym pograć na G2, bo G1 jest zabugowany, ale przy tworzeniu lub dołączaniu do gry z G2 wyskakuje tylko "Proszę czekać" i tak bez końca.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 4 lip 2017, o 12:43 
Offline
Kolczasty Bies
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 7 maja 2017, o 14:16
Posty: 20
Płeć: Nieokreślona Nieokreślona
To samo mam, nie da rady ani dołączyć do istniejącej, ani stworzyć nowej,

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 4 lip 2017, o 13:11 
Offline
Zombie
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 8 kwi 2017, o 04:59
Posty: 9
Płeć: Nieokreślona Nieokreślona
potwierdzam , to samo od wczoraj, G2 tryb CL


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 4 lip 2017, o 14:58 
Offline
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 7 lut 2017, o 21:34
Posty: 225
Płeć: Nieokreślona Nieokreślona
GS2 powinien już działać.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 lip 2017, o 07:48 
Offline
Upadły

Dołączył(a): 5 lip 2017, o 07:48
Posty: 1
Płeć: Nieokreślona Nieokreślona
karti6 napisał(a):
GS2 powinien już działać.


Powinien, ale nie działa ;)


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 

Strefa czasowa: UTC [ DST ]


Kto przegląda forum

Zidentyfikowani użytkownicy: juziotrompka


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL
[
SEO MOD © 2007 StarTrekGuide ]