..:: Forum Imperium Diablo Realm ::..

Oficjalne Forum Imperium Diablo Realm
Teraz jest 23 lip 2018, o 08:26

Strefa czasowa: UTC [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Problem z modem
PostNapisane: 22 lip 2017, o 17:46 
Offline
Zombie
Avatar użytkownika

Autor tematu
Dołączył(a): 5 maja 2017, o 16:44
Posty: 9
Lokalizacja: Las Vegas
Płeć: Mężczyzna Mężczyzna
Mam problem! Otóż posiadam oryginalne diablo 2 (lod) pobrane ze strony battlenetu. Gra działa należycie, jednakże po wrzuceniu moda gra się nie odpala, w dodatku wyskakuje błąd bez żadnej treści. Wcześniej grałem na piracie i wszstko działało. Mój system operacyjny to windows 10


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 22 lip 2017, o 18:27 
Offline
Zombie
Avatar użytkownika

Autor tematu
Dołączył(a): 5 maja 2017, o 16:44
Posty: 9
Lokalizacja: Las Vegas
Płeć: Mężczyzna Mężczyzna
Udało mi się rozwiązać problem. Można zamknąć.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa: UTC [ DST ]


Kto przegląda forum

Zidentyfikowani użytkownicy: Brak zidentyfikowanych użytkowników


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
 cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL
[
SEO MOD © 2007 StarTrekGuide ]