..:: Forum Imperium Diablo Realm ::..

Oficjalne Forum Imperium Diablo Realm
Teraz jest 18 mar 2019, o 19:26

Strefa czasowa: UTC [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 11 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 16 mar 2019, o 08:40 
Offline
Zombie

Autor tematu
Dołączył(a): 23 cze 2017, o 15:48
Posty: 14
Płeć: Nieokreślona Nieokreślona
Witam
Ostatnio mam problem z wchodzeniem do gry.
Gdy wchodzę od razu pojawia się warden i mówi mi ,że mam maphacka ,nawet po reinstalacji D2 tak się dzieje.
Można prosić o pomoc?
Z góry dziękuję!


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 16 mar 2019, o 09:36 
Offline
Szaman upadłych
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 7 kwi 2017, o 19:06
Posty: 34
Płeć: Mężczyzna Mężczyzna
U mnie to samo było, Katri mówi, że od lagów. Mam radiówke, więc by się zgadzało.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 16 mar 2019, o 10:37 
Online
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 7 lut 2017, o 21:34
Posty: 355
Płeć: Nieokreślona Nieokreślona
Kwestia internetu i lagów ma znaczenie, ale w tym przypadku mam inne podejrzenie.

Napisz dokładnie, krok po kroku, jak wygląda cały Twój proces instalacji D2, instalacji patcha i wgrywania KAŻDEGO nowego pliku do folderu.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 16 mar 2019, o 11:10 
Offline
Zombie

Autor tematu
Dołączył(a): 23 cze 2017, o 15:48
Posty: 14
Płeć: Nieokreślona Nieokreślona
Instaluje crack D2 z pliku ISO (inaczej przez obraz płyty) rozpakowuje moda w folderze z grą, dodaje patcha i bramkę dodaje przez Gateaway. Wcześniej wszystko działało. Z rana dzisiaj pisało ,że nie mogę połączyć się z serwerem chodź byłem podłączony z internetem i wszystko na google normalnie działało. Więc postanowiłem z reinstalować D2. Zainstalowałem sposobem wyżej wymienionym ,wbiłem na serwer ,tworzę grę i piszę ,że wywalono za maphacka .
Jeśli to pomoże mogę powiedzieć ,że wcześniej jak nie mogłem połączyć się z serwerem był problem ze zgodnością gry.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 16 mar 2019, o 11:15 
Online
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 7 lut 2017, o 21:34
Posty: 355
Płeć: Nieokreślona Nieokreślona
Posiadasz może D2 na koncie battle.net?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 16 mar 2019, o 11:22 
Offline
Zombie

Autor tematu
Dołączył(a): 23 cze 2017, o 15:48
Posty: 14
Płeć: Nieokreślona Nieokreślona
Nie


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 16 mar 2019, o 11:25 
Online
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 7 lut 2017, o 21:34
Posty: 355
Płeć: Nieokreślona Nieokreślona
Dodawany patch to 1.13c?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 16 mar 2019, o 11:38 
Offline
Zombie

Autor tematu
Dołączył(a): 23 cze 2017, o 15:48
Posty: 14
Płeć: Nieokreślona Nieokreślona
Chodzi o patcha serwerowego ,a D2 mam 1.13d


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 16 mar 2019, o 13:10 
Online
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 7 lut 2017, o 21:34
Posty: 355
Płeć: Nieokreślona Nieokreślona
Zrób reinstall raz jeszcze (usuń kompletnie wszystko, po odinstalowaniu może zostać folder z niektórymi plikami) i zrób wszystko jak piszesz, tyle że z patchem 1.13c, zamiast d.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 16 mar 2019, o 17:17 
Offline
Zombie

Autor tematu
Dołączył(a): 23 cze 2017, o 15:48
Posty: 14
Płeć: Nieokreślona Nieokreślona
Dzięki Wielkie wystarczyło właśnie przeinstalować na 1.13c
Jak dotąd działało 1.13d więc mnie to trochę zdziwiło ,ale najważniejsze ,że działa
Jeszcze raz Dzięki za pomoc :D


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 16 mar 2019, o 20:36 
Offline
Kolczasty Bies

Dołączył(a): 17 lut 2019, o 19:38
Posty: 25
Płeć: Nieokreślona Nieokreślona
Info dla potomnych
Zamiast reinstalować polecam malutki program z tego tematu: diablo-2-versionchanger-od-classic-1-00-do-1-14d-lod-t831.html
Szybka zmiana patcha działa bez zarzutów!
Testowałem kilkukrotnie

_________________
Moja offer / need lista: tiny.pl/ttw14


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 11 ] 

Strefa czasowa: UTC [ DST ]


Kto przegląda forum

Zidentyfikowani użytkownicy: Google [Bot], karti6, zoska


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL
[
SEO MOD © 2007 StarTrekGuide ]