..:: Forum Imperium Diablo Realm ::..

Oficjalne Forum Imperium Diablo Realm
Teraz jest 17 lis 2018, o 02:12

Strefa czasowa: UTC [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 9 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 10 paź 2017, o 18:04 
Offline
Szkielet

Autor tematu
Dołączył(a): 7 kwi 2017, o 06:03
Posty: 45
Płeć: Nieokreślona Nieokreślona
Witam nie mogę założyć żadnej gry loguje się normalnie lecz nie wchodzi na żadną grę reinstal nie pomógł pobranie patcha również ręce opadają nie mam już pomysłów help xD


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 10 paź 2017, o 19:31 
Offline
Szkielet

Dołączył(a): 14 lip 2017, o 19:07
Posty: 47
Płeć: Nieokreślona Nieokreślona
Zacznijmy od czegoś prostego g1-g2 ?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 11 paź 2017, o 04:17 
Offline
Szkielet

Autor tematu
Dołączył(a): 7 kwi 2017, o 06:03
Posty: 45
Płeć: Nieokreślona Nieokreślona
tu i tu


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 11 paź 2017, o 19:01 
Offline
Szkielet

Autor tematu
Dołączył(a): 7 kwi 2017, o 06:03
Posty: 45
Płeć: Nieokreślona Nieokreślona
dzisiaj nawet podczas logowania stoi w miejscu jesli juz pojdzie to ekran wyboru postaci sie nie wyswietla nawet recovery nie pomoglo


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 11 paź 2017, o 23:56 
Offline
Szkielet

Dołączył(a): 14 lip 2017, o 19:07
Posty: 47
Płeć: Nieokreślona Nieokreślona
Może zapora blokuje Ci d2, raz chyba tak miałem.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 12 paź 2017, o 03:48 
Offline
Szkielet

Autor tematu
Dołączył(a): 7 kwi 2017, o 06:03
Posty: 45
Płeć: Nieokreślona Nieokreślona
to juz sprawdzalem


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 cze 2018, o 09:44 
Offline
Upadły

Dołączył(a): 1 cze 2018, o 09:43
Posty: 1
Płeć: Nieokreślona Nieokreślona
witam
ponawiam pytanie , mam problem z wejściem do gry , aczkolwiek przy dołączaniu wchodzi bez problemu.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 19 cze 2018, o 17:02 
Offline
Kolczasty Bies

Dołączył(a): 27 kwi 2018, o 10:56
Posty: 27
Płeć: Nieokreślona Nieokreślona
u mnie to samo - gra wchodzi, wybieram postać normalnie... ale gry się stworzyć nie da


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 23 sie 2018, o 20:29 
Offline
Upadły

Dołączył(a): 27 lip 2018, o 11:50
Posty: 3
Płeć: Nieokreślona Nieokreślona
Mam identycznie. Poprzednio miałem problem ze stworzeniem gry na G1, mnich stał przed tymi drzwiami i za nic sie nie mogły otworzyć (ekran ładowania). Wyrzucało komunikat ze nie udło się dołączyć do gry. Na dzien nastepny wszystko wróciło do normy. Dzisiaj juz w ogóle nie można założyć gry ani na g1 ani na g2.

Jakieś pomysły?


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 9 ] 

Strefa czasowa: UTC [ DST ]


Kto przegląda forum

Zidentyfikowani użytkownicy: buszmenXxX


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
 cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL
[
SEO MOD © 2007 StarTrekGuide ]