..:: Forum Imperium Diablo Realm ::..

Oficjalne Forum Imperium Diablo Realm
Teraz jest 17 lis 2018, o 02:20

Strefa czasowa: UTC [ DST ]




Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 16 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: RESET
PostNapisane: 3 cze 2018, o 11:18 
Offline
Szaman upadłych
Avatar użytkownika

Autor tematu
Dołączył(a): 9 kwi 2017, o 15:39
Posty: 33
Lokalizacja: Gdańsk
Płeć: Nieokreślona Nieokreślona
Witam. Administracja planuje zrobić w najbliższym czasie reset czy niezbyt? :) Pozdrawiam

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: RESET
PostNapisane: 3 cze 2018, o 13:02 
Offline
Szkielet
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 8 kwi 2017, o 12:35
Posty: 66
Płeć: Mężczyzna Mężczyzna
karti6 napisał(a):
Reset był 22 kwietnia. Ladder trwać będzie ~1,5 roku, więc potencjalny reset będzie dopiero na jesień 2018.

_________________
Niesamowite, jak nastawienie potrafi zmieniać los. - nie w przypadku blizzconu 2018.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: RESET
PostNapisane: 3 cze 2018, o 13:45 
Offline
Kolczasty Bies

Dołączył(a): 7 kwi 2017, o 10:23
Posty: 27
Płeć: Mężczyzna Mężczyzna
jak MOD v2 będzie w 100% sprawny imo ;p xD


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: RESET
PostNapisane: 3 cze 2018, o 16:55 
Offline
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 7 lut 2017, o 21:34
Posty: 258
Płeć: Nieokreślona Nieokreślona
Jeżeli reset będzie uzgodniony, to zostanie informacja o tym ogłoszona.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: RESET
PostNapisane: 3 cze 2018, o 18:05 
Offline
Kolczasty Bies
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 8 kwi 2017, o 01:37
Posty: 28
Płeć: Nieokreślona Nieokreślona
IF warunek THEN polecenia

a ELSE?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: RESET
PostNapisane: 3 cze 2018, o 19:23 
Offline
Szkielet
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 7 kwi 2017, o 00:05
Posty: 230
Lokalizacja: Warszawa
Płeć: Mężczyzna Mężczyzna
dk_workout1 napisał(a):
Witam. Administracja planuje zrobić w najbliższym czasie reset czy niezbyt? :) Pozdrawiam


Odpowiedź jest bardzo prosta: Jak wbiję 99 sinką :D


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: RESET
PostNapisane: 24 cze 2018, o 17:22 
Offline
Zombie
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 kwi 2017, o 11:23
Posty: 9
Lokalizacja: Poznań
Płeć: Mężczyzna Mężczyzna
karti6 napisał(a):
Jeżeli reset będzie uzgodniony, to zostanie informacja o tym ogłoszona.








To napiszcie coś na ten temat bo mało że na serwie graja po 1-2 osoby to jeszcze gsy padły i 2 dni cisza

_________________
Zachodni Wiatr Wieje Przez Betonowe Knieje


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: RESET
PostNapisane: 24 cze 2018, o 19:35 
Offline
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 7 lut 2017, o 21:20
Posty: 116
Płeć: Mężczyzna Mężczyzna
rafa napisał(a):
To napiszcie coś na ten temat bo mało że na serwie graja po 1-2 osoby to jeszcze gsy padły i 2 dni cisza


Nie wiem ile razy jeszcze będę musiał to powtarzać reset będzie ogloszony, gdy wersja moda v2 będzie gotowa jest to chyba logiczne ze nie wypuscimy patcha z masa bledow badz kulejacym balansem.

Siedzę nad patchem często nawet po 10 godzin dziennie żeby dopiąc wszystko na ostatni guzik i nie wiem, czy uda mi się zrobić wszystko na pierwszy zaplanowany termin.

Moge powiedziec ze wiekszosc została juz zrobiona czyli około 85% zalezy mi na jak najszybszym wypuszczeniu wersji v2.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: RESET
PostNapisane: 24 cze 2018, o 19:46 
Offline
Kolczasty Bies
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 7 kwi 2017, o 08:41
Posty: 22
Płeć: Mężczyzna Mężczyzna
Jak jest coś prostego do zrobienia to może pomogę

_________________
Konto IDR: rafineria888


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: RESET
PostNapisane: 24 cze 2018, o 20:04 
Offline
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 7 lut 2017, o 21:20
Posty: 116
Płeć: Mężczyzna Mężczyzna
rafineria888 napisał(a):
Jak jest coś prostego do zrobienia to może pomogę

Modyfikacje robie sam ponieważ tylko wtedy jestem pewny ze wszystko jest zrobione tak jak powinno wiec amatorzy nie wchodzą w opcje.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: RESET
PostNapisane: 25 cze 2018, o 19:53 
Offline
Zombie
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 kwi 2017, o 11:23
Posty: 9
Lokalizacja: Poznań
Płeć: Mężczyzna Mężczyzna
No teraz była konkretna odpowiedz w odpowiednim temacie tylko o to chodziło ,jak najbardziej jestem za troche dłużej a konkretnie dzieki za odpowiedz pozdrawiam

_________________
Zachodni Wiatr Wieje Przez Betonowe Knieje


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: RESET
PostNapisane: 27 wrz 2018, o 15:13 
Offline
Upadły

Dołączył(a): 12 sie 2018, o 11:38
Posty: 1
Lokalizacja: Śrem ,wielkopolskie
Płeć: Nieokreślona Nieokreślona
Diabloel napisał(a):
rafa napisał(a):
To napiszcie coś na ten temat bo mało że na serwie graja po 1-2 osoby to jeszcze gsy padły i 2 dni cisza


Nie wiem ile razy jeszcze będę musiał to powtarzać reset będzie ogloszony, gdy wersja moda v2 będzie gotowa jest to chyba logiczne ze nie wypuscimy patcha z masa bledow badz kulejacym balansem.

Siedzę nad patchem często nawet po 10 godzin dziennie żeby dopiąc wszystko na ostatni guzik i nie wiem, czy uda mi się zrobić wszystko na pierwszy zaplanowany termin.

Moge powiedziec ze wiekszosc została juz zrobiona czyli około 85% zalezy mi na jak najszybszym wypuszczeniu wersji v2.


Witam jak wygląda sytuacja w danej chwili ?

Czy w październiku będzie reset ?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: RESET
PostNapisane: 29 wrz 2018, o 17:05 
Offline
Zombie

Dołączył(a): 11 maja 2017, o 11:47
Posty: 5
Płeć: Nieokreślona Nieokreślona
Witam również czekam na reset, jak i grono moich znajomych. Od dłuższego czasu da się wyczuć na forum chęć rozpoczęcia gry na nowo. Dlatego mam prośbę dla administratorów o udzielenie się w tym temacie . Panowiee doceniamy waszą pracę i chęć upiększenia tej gry. Duże słowa uznania że macie ochotę się w to bawić, dlatego uważam że nie wszystkie zmiany trzeba wprowadzić odrazu .


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: RESET
PostNapisane: 29 wrz 2018, o 18:31 
Offline
Kolczasty Bies
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 7 kwi 2017, o 08:41
Posty: 22
Płeć: Mężczyzna Mężczyzna
Z tego co wiem to jest bardzo mało do zrobienia z nowym modem, czyli jest bardzo niewiele czasu do resetu.

_________________
Konto IDR: rafineria888


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: RESET
PostNapisane: 2 paź 2018, o 16:41 
Offline
Upadły

Dołączył(a): 27 wrz 2018, o 21:15
Posty: 4
Płeć: Nieokreślona Nieokreślona
A to nawet nie rozkręcam się z grą teraz, wole przeczekać określony czas na reset, fajnie, że ktoś pracuje nad nową modyfikacją i chce dopracować wszystko na "cacy", czekam z niecierpliwością !


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 16 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC [ DST ]


Kto przegląda forum

Zidentyfikowani użytkownicy: buszmenXxX


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL
[
SEO MOD © 2007 StarTrekGuide ]